igla

ABOUT US

“IGLA” ltd është krijuar dhe vepron si një biznes familjar që në fillim të vitit 1991, duke ofruar duhane dhe produkte duhani të markave të njohura ,puro, letra duhani ,filtra duhani tuba me filter, aksesorë për duhan të dredhur dhe njekohesisht ka mbi 10 vjet qe ka hapur kombinatin e saj me bashkohor me seli ne Tirane, ku prodhon te gjitha dimencionet e filtrave te duhanit bashke me tubat e filtrave te duhanit, si dhe perpunon letren e duhanit.


Ne vitin 2016 IGLA ltd ka hapur combination me te madh ne ballkan te perpunimit te duhanit ne qytetin e Shkodres. Ku prodhon dhe perpunon te gjitha llojet e duhaneve.


Njehkohesisht po ne vitin 2016 per her te pare ne zonen e Cerrikut ne Elbasan Igla ltd po merret me mbjelljen e duhanit Virginia Bright, barly, orintal dhe gjysem oriental.


Igla shpk ka rrjetin e saj te dyqaneve officiale Tobacco Shop (më shumë se 20 të tillë) ku ofrojm e te gjith produktet tona qe prodhojme si dhe produkte nga importues te ndryshme per duhane, puro, filtra,tub filtri e letra duhani, si dhe aksesor per duhanin.


IGLA ltd përpiqet të ofrojë produkte të cilësisë, markave, dhe shërbime të nivelit të lartë me një çmim të mirë dhe me cilesi shume te larte. Ne ruajmë vazhdimisht standardet më të larta të shërbimit në industrinë e duhanit.


IGLA ltd eksporton te gjitha produktet e saj qe prodhon ne te gjithe rajonin e ballkanit ku ne kete rajon zen 80% te tregut me produktet e saj.


Së fundmi, si pjesë e planit tonë të rigjallërimit dhe rritjes së biznesit. IGLA ltd është duke zgjeruar gamen e produkteve te saj për të siguruar besimin më të madh të klientëve te saj.


Gjithashtu kompania Igla shpk eshte prezente me seli ne Republiken e kosoves ne qytetin e prizrenit si dhe po me seli ne Republiken e Maqedonise ne qytetin e Shkupit si dhe shume shpejt do jete me seli ne Repubilikes e Sebise dhe ne Republiken e Bosnjes.STORE LOCATOR

TOBACCO SHOP 10

Rr. Hoxha Tasim (Xhamlliku)

Tirana - Albania

TOBACCO SHOP 11

Qender, i-sh Pazari i Vjeter

Kavaje - Albania

TOBACCO SHOP 16

Prane Bashkise

Sarande - Albania
igla

OUR FACTORYContact Us® All rights reserved. IGLA sh.p.k 2015